Årets Feature (2. pris)

Mads Nissen

Scanpix

Overbefolkning i Filippinerne: Alt for mange mennesker. Alt for lidt plads. Sekund for sekund bliver vi flere og flere mennesker på jorden. Fra at være 6,5 milliarder i dag forventes vi at blive ni milliarder mennesker inden 2050. Bhong Esponilla og hans kone Charito med deres børn. Familien bor i slumkvarteret Santo Niño i Manila.

Mads Nissen

Scanpix

Overbefolkning i Filippinerne: I slumkvarteret Vitas er en dreng kravlet op på taget for at få et øjebliks privatliv. Manila er blandt de steder i verden med den højeste befolkningstæthed.

Mads Nissen

Scanpix

Overbefolkning i Filippinerne: Med sine omkring elleve millioner indbyggere er Manila blandt verdens største byer.

Mads Nissen

Scanpix

Overbefolkning i Filippinerne: Fødeafdeling på Dr. Jose Fabella Memorial Hospital i Manila. Uvidenhed om prævention er hovedårsagen til Filippinernes overbefolkning.

Mads Nissen

Scanpix

Overbefolkning i Filippinerne: Slumkvarteret Santo Niño.

Mads Nissen

Scanpix

Overbefolkning i Filippinerne: Slumkvarteret VITAS. Ved det tidligere såkaldte Smokey Mountains ? en kæmpemæssig losseplads hvor folk lever af at samle skrald. Folk bor i 27 forskellige blokke på 4 etager. Hver af de 27 blokke har 88 lejligheder på hver 18 m2, hvor der bor cirka 6 personer i hver.

Mads Nissen

Scanpix

Overbefolkning i Filippinerne: Tusindvis af mennesker sover, lever og arbejder med at samle skrald på lossepladsen i Manila i Filippinerne.

Mads Nissen

Scanpix

Overbefolkning i Filippinerne: Slumkvarteret Santo Niño. De såkaldte SQUATTERS, besættere der har slået sig ned her, har boet ulovligt i over tyve år, da de ikke har andre steder at bo. Børn leger og bader i vandet, der også fungerer som rendesten.